Bulgarian language
Гаранция 

Този раздел касае гаранционните условия на оказваните от Pan service -Хасково сервизни услуги свързани с ремонт на битова техника и монтаж на нови климатици.

I. Гаранция при извършен гаранционен сервиз.

    1.Извършваме гаранционен сервиз на уреди от марки Samsung,Lg,Teka,Electrolux,Aeg,Neo,Zannusi,Blaupunkt,Toshiba,Elite,First Austria,Sapir,Elekom,Zelmer,Daewoo.

          1А  Гаранционните условия на гореизброените марки уреди са подробно описани в гаранционните им карти,както и случаите при които отпада възможността от извършване на гаранционен сервиз.

          1Б  За уреди тежащи повече от 35кг сервиза организира собствен безплатен транспорт от адреса на клиента до сервиза и обратно в рамките на Хасковски окръг./безплатния транспорт не включва сваляне и качване на едрогабаритни уреди от екип на сервиза по етажи без асансьор/.

          1В  Гаранционния срок на уреда се удължава с времето на престоя му в сервиза.

          1Г  За уреди с гаранция на K&K service струващи до 50.00лв не се извършва ремонт,а те се заменят директно при търговеца от където са закупени.

          1Д. Сервизът извършва ремонти на уреди закупени от Техномаркет с "Гаранция+".

    2. Гаранция при извършване на извънгаранционни уреди

         2А За всички извършени ремонти на уреди в извънгаранционен срок - сервиза осигурява три месечна гаранция за извършения труд.

         2Б За вложените резервни части сервизът не носи отговорност в случай,че се повредят отново.

         2В  Сервизът не осигурява гаранция за продадени през сайта резервни части

         2Г Сервизът осигурява гаранция от дванадесет месеца за сменен хладилен или климатичен компресор  както за труд така и за частта.

  3. Гаранция на монтираните от Pan service - Хасково климатици

       3А  До навършването на 24 - месеца от монтажа на климатика гаранцията е безусловна с изключение на извънредните случаи упоменати в гаранционните карти на климатиците т.е. форсмажорни условия породени от токови удари,пожари,наводнения както и от неправилна експлоатация или опит за сервизиране от неупълномощени от Pan service - Хасково лица.

      3Б Желателно е още след първата година ,а след края на втората е задължително за продължаване на гаранционния срок /в случай,че е заложен по-дълъг от минималния двугодишен законов такъв/ да се извършват годишни профилактики.

© Pan service Хасково

Дизайн от: www.vpidesigns.com